Gold Accumulation Program (GAP)

Tulis Matlamat … jangan tak tulis!

Di dunia, hanya 2% daripada golongan dewasa yang menulis matlamat mereka sendiri. Baki 98% yang lain mungkin  tidak mempunyai matlamat hidup, ataupun sekiranya ada, tidak menulisnya. Lihat diri sendiri sebentar: Ada tulis matlamat atau tidak? Menulis matlamat anda seperti membuat perjanjian dengan diri sendiri. Matlamat tersebut akan tersemat dalam fikiran anda dan sentiasa mengingatkan anda …

Cara beli goldbar 1 gram Public Gold (dengan harga murah)

1 gram Batik Kraton ni merupakan item wajib ada dalam simpanan collector emas. Untuk pengetahuan anda, design 1 gram ni akan jadi item paling rare dalam sejarah Public Gold Indonesia. (Sebab ia yang pertama sekali dikeluarkan!) Rekabentuk Batik Kraton ni merupakan 1 gram yang julung kali dikeluarkan oleh Public Gold di Indonesia. Sebelum ni, emas corak ini hanya boleh diperolehi …

Buka akaun GAP dan anda bakal memenangi duit raya!

Peraduan istimewa sempena bulan June ini terbuka pada mereka yang baru nak memulakan simpanan emas menerusi akaun GAP Public Gold. Syarat adalah mudah seperti dibawah: Belum memiliki PG code Public Gold Terbuka kepada semua orang seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia.  Tempoh: 1 June 2017 hingga 30 June 2017 Pemenang akan di umum pada 1 July 2017 …

[Edisi Terhad]: Goldbar 1 gram Hari Raya Aidilfitri 2017

Kini penyimpan-penyimpan emas boleh mendapatkan emas edisi terhad design Hari Raya 2017 di cawangan Public Gold berhampiran dengan anda. Ada dua cara pembelian: Walk-in branch: RM220 Melalui akaun GAP – redeem emas fizikal dari akaun GAP Redeem emas fizikal 1 gram Raya dari akaun GAP (i) Customer/Dealer yang sudah memiliki akaun GAP Anda boleh call …

REZEKI ANAK

BELILAH EMAS UTK SIMPANAN JIKA ADA PELUANG. Apabila sudah lahir anak pertama, bertambah lagi komitmen. Lahir pula anak kedua, bertambah lagi komitmen. Andai kata, ketika itu simpanan masih juga kosong,emas pun belum ada lagi. Nak salahkan anak? Jangan. Anak yang lahir, datang bersama rezeki mereka sendiri. Kita yang menumpang rezeki mereka. Kita jadilah pengurus yang baik …

Promosi Dealership Public Gold sepanjang bulan March 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera Dengan membuat pembelian emas menerusi Gold Accumulation Program (GAP) berjumlah: 100 gram – (Jimat RM12,000) secara automatik anda bergelar Authorized Normal Dealer Public Gold 150 gram – (Jimat RM170,000) secara automatik anda bergelar Authorized Priority Dealer Public Gold Bezanya mudah, Normal Dealer komisyen 1% dan Priority Dealer pula dpt komisyen 1.5%. Step …

Penjual sayur midin simpan 1 gram emas dlm akaun GAP setiap hari!~

Pada awal perkenalan Mr S, kami bertemu di salah satu seminar emas bulanan saya di Cawangan Public Gold Kuching. Seorang yang berkulit gelap, agak selekeh penampilannya – tapi tak lekang dari senyuman. Selepas habis penyampaian seminar Mr S telah berbisik pada saya, dia nak jadi dealer pada harga promosi RM10,000 pembelian akaun GAP dan letak nama …

Pemenang Cabutan Bertuah Emas v4.0 & anda pilih hadiah untuk edisi cabutan bertuah v5.0

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Pemenang cabutan bertuah v4.0 emas jongkong 0.5 gram seperti yang diadakan melalui LIVE di Facebook page saya Hafizul Hakim. Rozalina Dolhan Ahmad Ismail Next Cabutan bertuah v5.0, hadiah berupa Aurora Charms untuk seorang pemenang bertuah bermula dari 27/2/2017 hingga 27/3/2017. Siapa yang layak? Pembeli kali pertama emas fizikal atau membuka GAP akaun …

Dah buka atau top up akaun GAP? Tengah malam ini hari terakhir penyertaan cabutan bertuah bulanan HH!~

Salam sejahtera, Just nak inform uolls (erkkk – tune balik slang nanti jd mcm KokoCrunch), penyertaan lucky draw SIMPAN EMAS & MENANG EMAS v4.0 akan tamat pada 26/2/2017 jam 11:59 malam. Hadiah kali ini berupa goldbar 0.5 gram sebanyak 2 keping. Maksudnya ada 2 keping untuk dimenangi kali ini. Cara penyertaan mudah: Anda beli emas …

26 Februari 2017 hari terakhir penyertaan cabutan bertuah bulanan HH!~

Salam sejahtera, Just nak inform uolls (erkkk – tune balik slang), penyertaan lucky draw SIMPAN EMAS & MENANG EMAS v4.0 akan tamat pada 26/2/2017 jam 11:59 malam. Hadiah kali ini berupa goldbar 0.5 gram sebanyak 2 keping. Maksudnya ada 2 keping untuk dimenangi kali ini. Cara penyertaan mudah: Anda beli emas emas atau perak fizikal …

Benda ni rahsia, tapi saya nak share cara beli emas fizikal 1 gram Public Gold dengan murah!~

Salam sejahtera, Kalau kita beli secara walk-in di cawangan Public Gold, harga bagi item 1 gram fizikal dan 5 gram fizikal seperti berikut: 1 gram fizikal – RM215 5 gram fizikal – RM1,050 Saya nak kongsikan cara yang lebih murah utk membeli dua item di atas ini. Jadi, bagaimanakah membeli emas 1 gram dan 5 …

Sebenarnya gaji saya statik 7 Dinar dari tahun 2009 hingga 2017. Nak tahu gaji anda statik atau tidak jika di ukur dengan dinar emas?

Bismillahirahmanirrahim, Assalamualaikum dan salam sejahtera, Tajuk kat atas sebenarnya saya selalu sentuh semasa seminar emas. Nak bagitau betapa stabilnya emas disamping menerangkan kepada orang ramai apa beza nilai wang dengan nilai emas. Gaji saya seorang Electrical Engineer Menerusi comparison di atas, memang terbukti sebenarnya gaji saya statik pada 7 Dinar walaupun setiap tahun ada yearly …