Bagaimana jadi jutawan dengan emas?

HH, bagaimana nak jadi jutawan dengan emas?

Jawapan saya:

Ada 3 cara, satu cara lambat dan satu lagi cara cepat/instantly. Satu lagi #bonus baca bawah.

1) Cara lambat:

  • You beli 2 kilogram emas arini pastu simpan dan tunggu harga jadi RM500/gram.
  • By the time harga dah jadi RM500/gram you up status FB letak caption: Yes, dah jadi jutawan.
  • Tak faham? Laa ni pakai ilmu matematik. 2,000 gram darab RM500/g kan dah RM1 juta tu.. haish!
  • Lihat keratan #akhbar di bawah, ramalan harga emas capai RM500/gram.

2) Cara cepat:

  • Harini you beli 6 kilogram emas dari Hafizul Hakim. On the spot you jadi jutawan emas.
  • Ye la, 1 kilogram emas hari ni dah RM185,500. Kalau beli 6 kilogram terpaksa la you jadi jutawan emas on the spot.
  • Bukak kalkulator rajin skit kira sendiri.

#Bonus: Cara pertengahan;

  • You get involve dalam jual/beli emas macam saya.
  • Orang nak beli emas, you jual kat dia harga PG SELL. Orang nak jual balik, you beli pada harga PG BUY.
  • Perbezaan dari transaksi PG SELL dan PG BUY tu adalah keuntungan. Depend bagaimana you nak urus keuntungan tu. Sama ada nak beli lagi emas ataupun simpan dalam tunai.
  • Nak passive income? Jadi dealer Public Gold. Share info tentang manfaat emas, orang beli dan letak nama you sebagai introducer – setiap kali pembelian emas you akan dapat komisyen.
  • Ni kena #rajin dan #konsisten share. ?
  • Ini cara sebenar urusan jual beli dan cara dapat keuntungan menyimpan emas ? Very Straight forward.

Bukannya beli 1 gram pastu jadi jutawan. Kamon der! Haha! HH

#hafizulhakim

Whatsapp/Call/SMS: +6019-888 4452

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!